30/8





31/8

Tjejen som har galet tråkigt, jo det är jag! Jag sitter och lyssnar på musik och funderar på att åka ner till hallen och kolla när våra grabbar spelar mot u-laget, fast min grabb spelar ju inte tyvärr, och det är naturligtvis innebandy vi pratar om. Sen fick jag ledighetslappar av mamma som ska lämnas in nyss, asså galet hur mycket jag lääängtar! Först så är det Finland och kolla på fotboll, sen tre veckor i Thailand och Malaysia, heeeeelt galet! Nej, nu ska jag ut och fota lite, hörees ♥
wish you were here..

31/8

Sitter och kollar runt på facebook, insåg att det är en massa evenemang imorgon, om ni ville veta.. Skolan slutade hyfsat tidigt för mig och Josefine idag iaf, skönt det! Nu sitter jag hemma och försöker få upp min telefon som har låst sig, inte mitt fel men jag nämner inga namn... ;) Men det är lugnt, jag kommer nog in på den när som helst! Nu blir det att hoppa i mjukiskläder, kolla film med toblerone i handen! kraaaaam ♥

30/8

Hade som sagt väldigt chill dag med fem-kamp och pizzabakning, mitt lag kom trea. Ikväll är det först innebandy och sen fotboll, sen efter det blir det väl hem och sova, i guess.. Tjejerna hängde med hem till mig idag och vi har bara knäppt kort och ja, skrattat! De har precis dragit nu så nu är det bara jag och datan! Förresten är det fan 20 grader ute, gaaaalet nice! Nej, nu ska jag börja med maten och sen blir det träning!





bilder från idag..


saaaknar som faan!

29/8

Ska snart kolla på Robinson, kul liv.. Sen imorgon så är det chill dag med klassen som inkluderar fem-kamp och pizzabakning! Man får även sovmorgon till 9, gärna fler sådana dagar, tack! Ganska ovärt igentligen att jag sitter här och bloggar med typ 5 läsare..?



vill ha sommar igeeen, varmt i vattnet, varmt i luften, varma kvällar, vill ha värmen tillbaka!


29/8

Får väl se när jag har tid att fixa bloggen, inte just nu iaf..  Dagen idag har varit neråt och uppåt, var på dåligt humör hela skoldagen, slutade halv 3 och då drog jag och Josefine till Frida, fixa kladdis och skrattade! Senare kom Sofia och Olivia också, sen skulle man cykla hem i regnet, nu sitter jag i ett nystädat rum med musik i lurar och funderar på att jadu.. hitta på nåt! Åskar gör det också.. aja, hoppas jag överlever och att blixten inte slår ner i datan eller nåt.. Ha det bra!


kalla mig desperat, men jag saknar dig redan!

24/8

alla gamla inlägg är borta, så nu ska jag bara fixa en ny design och försöka uppdatera oftare. puuusss.

RSS 2.0