nu drar vi till finland

Ses om en vecka!


0% blogglust

Har verkligen inte haft lust att blogga den här veckan, och idag drar jag till Finland så det här kan va mitt sista inlägg innan jag åker, men ha det bra hemma. Puss!


snabb tripp för att sedan packa

Som rubriken säger så ska jag ta en snabb tripp in till Fyrishov och simma med tjejerna för att sen hem och packa. Klockan fem tror jag det var så spelar Storvreta final så tills dess ska jag va klar. Snart kommer bussen och mina händer fryser så jag skriver mer sen! Puss på er!


hemlängtan börjar redan nu..

Kommer inte blogga på hela nästa vecka eftersom jag då befinner mig i Finland. Ikväll har jag spelat match som slutade 3-4... Och är på sämst humör, tror hemlängtan redan har börjat redan innan jag har åkt.. Men nu ska jag umgås med familjen, godnatt!


usch

Nationella i engelska gick väl ok, hade galet kul på idrotten och hade en ganska chill so-lektion. Hade fotografering då man såg förjävlig ut och sen fotbollsmatch mot småkillarna, har pluggat svenska hela kvällen och grinat över att jag kommer få mitt första ig imorgon, nu ska jag sova. Imorgon är det skola jag ska genomlida, stan med mamma och sen match. Hejdå.


hahahhah

Jo jag håller verkligen vad jag lovar, det här med uppdateringen alltså... Hehe.. Men nu ska jag snart sova och imorgon börjar jag dagen med nationella i engelska och sen flyter dagen på, har fotografering med superschool och träning, sen ska jag hem och råplugga litteraturhistoria, det är seriöst det tråkigaste någonsin!
Idag har jag tränat killarna, haft fys och smidighet, var superkul och är redan taggad till nästa pass! Dessutom åker vi till Finland på söndag också, så vi får se om jag får nåt internet där, annars får ni läsa någon annan blogg den veckan, godnatt!


skärpning här

Måste skärpa mig på bloggandet. Verkligen. Men just nu har jag precis vaknat och ska klä på mig och ära frukost, börjar klockan 9 med matte, sen har jag en och en halv timmes no och efter det ska vi i superschool dra till stan för att träna på studenternas. Igår så var jag med Anton fram till superschoolsmötet och sen drog jag hem själv och gjorde en inlämningsuppgift i matte och bokrecension i svenska, duktig tjej. Sen har jag börjat packa lite också eftersom vi drar till Finland på söndag kväll. Nej, nu ska jag ta mig upp ur mitt varma täcke, ha en bra dag allesammans!


dålig uppdatering

Har vaknat nu och skälet till att jag inte har bloggat är att jag spelade innebandy hela helgen. Men vi kom iaf till a-final men förlora tyvärr.. Vart jävligt besviken men nu i efterhand känns det ganska bra att ha kommit två i hela örebrocupen. Nu ska jag klä på mig och käka frukost, längtar faktiskt till skolan, för att träffa kompisarna alltså! En dagens kommer upp sen om jag hinner.


glada och pigga (eller?)

Sitter i en random sporthall och har precis spelat en match idag, vinst med 2-1 med domare som var helt emot oss och skånska, vilket betyder att man fatta nada. Snart ska vi hem och käka och sen har vi en till match vid 8, sen efter det ska vi ha ett privat-disco i vårat klassrum! Haha, nu ska vi kolla på småkillarnas match och sen ta bussen hem, puss! Sen har vi varit på godisland idag också, hihi

 


godnatt från Örebro!

Vi säger godnatt här och har som att spelat en match idag mot ett sjukt bitchigt lag, speciellt målvakten. Haha vilket skämt säger jag bara. Men vi vann matchen med 2-0 så det känns skönt, nu ska vi sova och har match imorgon vid 2, godnatt!


taggad!!!!!!

Ska iväg och åka till Örebro och spela cup om någon timme och jag är galet taggad, hörs på måndag! Om jag inte får internet där! Puusssssss!


glad idag

Är i skolan nu, dock är massa killar borta eftersom de åkte på cup i morse, dessutom firar jag och Anton 1 år och 5 månader idag, fast han är ju inte hemma.. Idag ska jag skynda hem och packa klart det sista! Puss!


nyklippt!

Klippte mig igår och resultatet sen bi nedan, har bråttom så det blir ingen outfit-bild, puss!


mot frisören

Jag ska och klippa mig nu, visar resultat senare, men såhär ser håret ut nu, helt ofixat!


tjolahoppsan hej

Jag är i skolan just nu och har två timmar hål. Ska snart gå upp och käka och efter skolan har jag superschool och efter det ska jag klippa mig! Ha en bra dag!


dagisnivå snackar vi, pinsamt

Ska snart gå och lägga mig, har varit en lång dag. Spexfoto i skolan, Anton kom till mig och sen match, matchen vann vi med 5-1, och herregud va kul det var att spela, ler bara tanken av matchen! Nu ska jag äta upp min fil och sova, godnatt! Bild från dagen! Hemsk som fan, men det sket man väl i, eller hur tjejer?

 


jag har sovit med 4 flätor om ni inte såg det

Jag är galet krullig idag, så härligt. Vet inte varför men jag är bara allmänt glad idag, taggad på livet. Idag är det spexfoto och efter det så kommer
Anton till mig, sen har jag match! Hörs!


godnatt svenska folket, eller de 40 pers som läser

Jag ska dra mig till sängs nu, dålig uppdatering idag på grund av träning och stressigt. Har spexfoto med klassen imorgon, eller avslutningsfotografering med tema som lärarna vill kalla det. Vår klass ska va raggare, taggaaaaaaa! Ska förhoppningsvis hinna blogga lite imorgon innan fotot så ni får se hur vi ser ut. Nu ska jag få skönhetssömn, kan behövas! Godnatt! Såhär kommer jag se ut imorgon.


japp jag har utsläppt idag


jag gillar inte regn

Tjena mittbena. Nu sitter jag i min säng med en skål fil och ska snart fixa hår och smink. Var faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle va imorse, men hur som helst är påsklovet över och det är dags för skola, inte så taggad men jaja.. Lägger kanske upp en dagens senare, puss!


pigg och glad fast nä, trött

Idag har jag inte gjort mycket kan jag säga, legat i sängen halva dagen med en bok och ätit godis, träffat Anton på kvällen och ja, det var väl min dag. Imorgon är det skola och efter det blir det innebandyträning. Måste köra hårt nu inför slutspel med damerna på onsdag. Nu ska jag somna, puss!


svar på frågestunden

Ska svara på frågorna nu, men tänker bara svara på frågor där jag vet vilka som skrev de, så om man skrev en fråga men skrev att någon annan skrev den så tänker jag inte svara på den.

Birk:
hej! vad är ditt favorit pålägg på mackan?
Svar:
Haha, ja det kan man undra. Men tror att det är skinka eller leverpastej, haha..

sofia, josefine o frida:
Välj mellan...
Äta en hel ost eller ett glas okokta ägg?
Raka av håret eller aldrig noppa ögonbrynen?
Aldrig sporta mer eller springa naken genom uppehållsrummet?
Bajsa framför Anton eller att han bajsar framför dig?
Äta två maskar eller kliva på en orm?
Inte få ducha på en månad eller inte bajsa på en månad?
Inte raka dig under armarna eller benen på en månad?
Pussa nån random på stan eller slå nån i huvet med en stol? (Måste va STENhårt)
Kyssa din morfar eller bada neck framför hela 9B?

Tack o Hej
Svar:
oj, här blev det svårt...
1. inget igentligen men det måste nog bli ett glas okokta ägg.. blääää..
2. jag skulle nog välja att aldrig noppa ögonbrynen, man kan ju raka ;)
3. oj, den här var svår... skulle nog springa naken genom uppehållsrummet, haha..
4. det där tänker jag inte välja på... HAHA.
5. äta två maskar, mums!
6. skulle nog välja att inte bajsa...
7. om det var vinter skulle jag välja benen, men annars vet jag inte..
8. oj, jag tycker inte om att göra illa andra och så har jag pojkvän, så kan inte välja..
9. oj, skulle nog välja morfar..

Birk:
Vad ska du göra under påsklovet? :)
Svar:
Jag har varit med kompisar och vart i stugan med familjen och Anton, ungefär så.

Erica:
Favorit outfiten?
Vem är bäst i damernas innebandy lag? Vem är finast där?
Favoritfärg?
Svar:
Det kommer nog bli mina nya jeansshorts från bikbok och något linne till det, och självklart låga converse eller ballerinaskor!
Oj, alla bra på olika saker men jag tycker Frida Viklund är grym forward, massa snygga mål och tycker nog att Jessica Söderberg är vassast på backen! Sen finns det massvis med andra som är grymma i deras lag!
Den som är finaste är nog Malin eller Julia!
Min favoritfärg varierar lite från dag till dag, men just nu är det nog blå!

Anonym:
Vilket gymnasium och inriktning har du valt? :)
Svar:
Jag har valt John Bauer, Sam - Idrott & Ledarskap.

Anonym:
Har du en penis?
Svar:
Vem vet...

hej:
göra under påsklovet då ?
Svar:
Står ovan...

anonym :) :
jättefin blogg!
Lite frågoor
* bästa vännerna är....?
* vilka bloggar läser du? Icckeee kändisar räknas
* är du nöjd med din klass?
* vad är du mest nöjd över med ditt utseende?
* fotboll eller innebandy?
* om du fick välja någon du skulle vara för en dag vem skulle du välja? Varför? Och vad skulle du göra?
Haha kom inte på så mycket men lite frågor blev det iallafall.
Kram på dig fina du!
Svar:
Tack så hemskt mycket, snälla du!
1. Oj, har många bra kompisar men de jag umgås och pratar mest med är nog Anton, Olivia och Ellinor.
2. Oj, läser ganska många.. Kenza, Kissie, Miixx, Fridas, Ellinors, med mera, med mera..
3. Jag var otroligt missnöjd i början, men nu är den riktigt skön! Så mycket interna skämt och galet härlig humor!
4. Oj, den var svår.. Men det måste nog vara ögonen!
5. Innebandy, ingen tvekan!
6. Oj, skulle nog vilja va en kille.. Någon kändiskille kanske och typ göra saker som killar gör.. HAHA..
Kraaaaaam!

Det var nog frågorna, nu ska jag fixa mig... Puss!


en ny dag idag

Har inte bloggat nåt på hela helgen pga att jag har varit i stugan. Hade mysigt och lite småjobbigt med kusinerna och så, men vi överlevde ändå. Ska lägga upp bilder och svara på frågestunden senare i eftermiddag eftersom jag inte hann igår, drog nämligen upp till Sofia och sen gick jag, Angelica, Tilda, Sofia, Josefine och Frida ut och gick, sen drog Sofia och Frida och vi andra träffade Alexander och Philip, det var fruktansvärt kallt men kul att träffa de eftersom jag inte brukar umgås med de annars, hur som helst så ligger jag i sängen nu och ska väl gå upp snart! Förresten så blev min Facebook och mail "hackad" igår, det byttes lösenord och sånt, så om någon har fått något konstigt mail är det inte jag!


vi säger natti natti

Säger godnatt med det här inlägget, kvällen gick som planerat och nu ska jag och min pojke gå och lägga oss, puss och godnatt! Charmerande bild?


hohohahahihihuhu

Jag bakar kladdkaka med vit choklad och lime, göttans! Sen har jag inget att göra heller så jag tänker göra vackra påskkort, fast nä... Jag tar bilder på mig själv istället!


hihi jag har inte haft något att göra idag vilket gör att jag bloggar mycket

Tjolahopsan, haha det var ett klurigt ord. Hur som helst så har jag dödstråkigt, eller inte döds, men väldigt tråkigt. Så jag gick ut för att ta kort med stativ och självutlösare och jag kan bara säga att jag inte ska bli fotograf.. Hihi, men just nu så sitter jag i mitt nystädade rum, ska snart hjälpa mamma med maten eftersom jag är så snäll och sen kanske måla naglarna? Jaja, säg till om ni kommer på nåt för mig att göra! Puss!



och ja jag vet att det ser ut som att jag har världens fake-smile på typ alla bilder jag tar men jag ser ut så när jag ler, ganska störande jag vet men men, sånt man får leva med, så smiiiiiiiile :D

jajamensan

Kom på att jag har ju en frågestund, så har ni någon fråga är det bara att skriva den här. Tänkte avsluta frågestunden på söndag, så passa på nu! Nu ska jag sitta här och kanske börja packa lite, eller börjar packa när mina naglar har torkat. Imorgon åker ju jag, Anton, mamma, pappa och Oscar till stugan och kommer hem på söndag, därför tänkte jag avsluta frågestunden på söndag för man har inte så bra teckning i stugan.. Nej, nu ska jag sätta på mig nåt fint också eftersom vi ska ha middag här ikväll, puss!


ta mig till haveeeeeeet, och gör mig till kuuuuuuuung, lalalalla...

tjalalalalalal

Nu ska jag äta lunch, så ni vet!


just nu

Haha jag har upptäckt att jag har jättesvårt att blogga på datorn (som jag alltså gör nu..) eftersom datan inte har "rättstavning" som iphonen har, haha snacka om att jag är beroende av just den funktionen.. Men men hur som helst så ska jag lägga upp bilder på vad jag köpte igår, hihi.
Dessutom ska jag till gränby med mamma och handla mat, och efter det ska jag hem och hitta någon att springa med, ikväll kommer farmor och Garry också, så det blir ingen fotboll för mig ikväll. Nej nu har ni läst igenom mycket onödigt, här kommer bilderna:


shorts från bikbok, 149:-
stickad tröja från monki, 350:-

spetslinne från monki, 150:-
stickat linne från urban outfitters, 139:-
amour-linne från bikbok, 129:-
bh från gina tricot, 149:-

Tycker att jag gjorde en del "kap", och vi hade riktigt kul, skulle leta efter Urban Outfitters genom karta i telefonen, Frida spillde ut hela colan på McDonalds, vi gick lite vilse men vad gör det? Vi hade roligt! Nu ska jag äta frukost och sen bege mig in till gränby med min mothaaaaaa.
Dessutom ser jag ut såhär idag, den stickade tröjan från Monki och stretschiga jeans, ska fixa bättre bilder senare om jag har tid, men den här bjuder jag på, håret står ju lite hur som helst, but that´s me!


jag håller vad jag lovar

Jag ska lägga upp bilder på allt jag köpte, men det gör jag imorgon. Nu ska jag bara mysa och somna tidigt, kan lägga upp bilder från dagen!

 


påväg

Nu sitter jag och tjejerna på tåget som blev lite försenat, men inga sura miner för det! Stockholm, här kommer vi!


påväg

Nu sitter jag och tjejerna på tåget som blev lite försenat, men inga sura miner för det! Stockholm, här kommer vi!


så galet taggad

Ska ju som sagt till Stockholm idag och det ska bli så jäklans kul, var ju ett tag sen jag var där! Förhoppningsvis kommer jag hem med händerna fulla av påsar och då ska jag försöka få upp bilder här! Nu ska jag fixa klart mig, bussen går om en halvtimme! Puss!


chillar runt

Ligger just nu i soffan och kollar på desperate housewifes. Träningen var så sjukt oseriös men rolig, efter den cyklade jag hem med Angelica och duschade. Har fixat naglarna också och ska väl gå och lägga mig vid 10 ikväll, ska ta en buss klockan 8 så måste va pigg imorgon bitti. Godnatt!


barfota i solstolen

Träffade som sagt Frida en timme, vi satt oss vid skolan och snackade i solen tills några sopkillar kom, då drog vi åt varsitt håll. Nu är jag hemma och sitter i en solstol på baksidan för att bli lite varm. Ska snart bege mot Olivia för att käka lunch och umgås med henne, ikväll är det träning och efter det blir det tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt för att dra till stockholm med brudarna imorgon, puss!


nu drar jag ut

Ska möta Frida för en liten promenix, hörs!

 


förlåt för igår

Måste be om ursäkt för hur jag var igår, och de senaste dagarna har jag inte haft någon blogglust som ni kanske märker på inläggen. Och just nu skriver jag bara sååå tråkiga inlägg som alla fullständigt skiter i, nej men jag skriver så meningslöst! Så ni får gärna skriva lite vad ni vill att jag ska skriva om. Nu ska jag fixa mig och möta upp Frida, puss!


.

Frågestunden avslutas i slutet av veckan, så sista chansen nu!


Igår sov jag ju hos Ellinor, drog till Fyrishov idag och lite snabbt upp på stan efter. Nu är jag hemma och är på sämst humör, dö. Bilder från bussen påväg till Ellinor.


ändrade planer

Fick ändra lite på dagen eftersom jag har träning klockan 1 och efter det ska jag nog ta mig till lövstalöt för att sova hos Ellinor. Imorgon ska jag in till Fyrishov med superschool och simma och efter det får vi se vad som händer. Sen tar vi det som det kommer.. Puss på er!


april april

Första april idag men jag har inga skämt på gång, inte än så länge iaf.. Jag och Olivia har vaknat och ligger i sängen eftersom vi inte orkar gå upp. Tänkte äta frukost och sen bara ligga inne och kolla på film, eftersom det är snö ute.. Nu ska jag kolla facebook och sen gå ner och äta frukost, puss!
Klockren bild, riktig morgonhumor!


godnatt

Är hos Olivia och sover här inatt. Vaknade hos Anton och har inte gjort så mycket idag, åt mat hos kusinerna och snart ska vi göra kväll, godnatt!


RSS 2.0