31/1 - klänningen


31/1 - vad e väl en bal...

Har fått hem min älskade klänning nu och jag måste medge att den är snygg! Iaf enligt mig, hehe men jag har tränat idag vilket gick sådär.. Orkar fan inte ett skit! Märker att jag är riktigt ur form! Magiskt vad en förkylning kan göra! Men jag ska iaf göra nåt trevligt ikväll! Sova. Hejdå.


30/1 - semlaa

Sitter just nu i soffan och ska snart äta semla med min familj, eller med Anton också men han räknas ju typ som familj! Sprang iaf 5.1 km, lite jogging och lite intervaller! Men nu är det Storvreta på tv så kan inte skriva mycket längre! Puss!


30/1 - springning nästa

Ska ut med Sofia och springa! Ser ni några heta brudar i reflexvästar är det vi!


28/1 - trött som fan

Jag är hemma nu efter kalas och match! Vi vann matchen med 5-3 och köpte sushi på vägen hem så kvällen är räddad! Men nu ropar mamma att det är dags för glass, måste dra!


28/1 - nyklippt

Har varit och klippt mig nu på morgonen, just nu sitter jag i bilen påväg till 8årskalas och efter det så blir det match, lagom stress! Men ha det bra! Puss! Bilder på hur det blev! Ungefär 5 cm kortare!


27/1 - hemma nuuuuu

Kom hem för någon timme sen och nu håller jag på att städa rummet! Hittad en del bra-att-ha grejer och nu när jag städa hittade jag min klänning jag hade på nyår! Hihi, saknar Thailand!! Men ha en bra kväll! Hörs!


27/1 - snart redo

Ska fixa väska och sådär nu och sen bär det av mot staden!


27/1 - fikamyyyys

Igår så gick träningen sådär och efter det kom Olivia till mig! Vi satt mestadels av tiden i min säng och spelade på telefonerna, hehe beroende... Men jaja, det var kul iaf! Idag ska jag och Frida ta 12bussen in till stan och shoppa, fika och ba myyyyyysa! Kommer bli bäst! Men ha det bra, det ska jag! Puss!


26/1 kort bloggpaus

Bloggpausen varade inte så länge.. Men har inget annat för mig eftersom jag inte orkar plugga.. Men hur som helst så drog jag och Josefine till stan efter skolan och där köpte jag detta, och två bhar.. Nu ikväll vet jag inte vad som händer, förutom att jag ska typ sitta hemma själv och ha träkigt, låt mig veta om ni vill göra mig sällskap! Puss!

24/1 - inlägget igår ville inte laddas upp...

Bloggpaus en tid framöver! På grund av prov, och noll blogglust! Hörs!


22/1 - sönderhostad hals...

Sitter nu i soffan och har kollat på två filmer, får se om jag går i skolan imorgon, annars kommer jag kanske blogga lite mer! Ha det bra!

22/1 - sjuk suger

Efter matcherna igår så åkte vi ju in till farmor och åt där och efter det så fick jag inte dra till tjejerna som jag igentligen skulle så Anton kom till mig istället! Han sov hos mig och och har vi kollat igenom bilder från Thailand och spelat Wii! Jag var såklart kung! Han drog nyss och nu ska jag i min ensamhet ta ett bad och försöka bli av med min förkylning!


21/1 - sliten tjej

Är påväg hem från stan med mamma nu, hade match igår mot fbc, hade typ feber i första perioden men vi kämpade på som fan så matchen slutade 2-6, vilket är väldigt bra för att ha mött Sveriges bästa 96-tjejer! Efter matchen drog jag till Anton och idag skulle jag igentligen ha spelat match, men mår inte helt bra så hoppar över den! Är hur som helst påväg hem nu, mamma och jag har köpt med oss cupidosallad men fick såklart inte med några bestick så salladen får vänta tills vi kommer hem! Har varit på öppet hus på John bauer och är nu helt säker på att jag vill gå där! Nej, nu ska jag försöka blunda lite och sen kolla på match! Puss!


K

Jag är kung / Anton gunnarsson


19/1 - jossan hälsar!!!

Sitter just nu i hallen bredvid världens snyggaste Josefine och ska snart ha superschoolsträning med Josefine! Hörs och syns!


18/1 - hejsan hejsan

Har precis duschat och har fortfarande inget att göra, så just nu går jag och tröstäter choklad och väntar på bättre tider!


18/1 - jag har tråkigt

Shoppade en tröja, ett par jeans, rakgel och present till kusin! Nu ska jag återgå till att göra ingenting..


18/1 - på bussen

Sitter just nu på bussen in till stan med Olivia, hörs ikväll!


Tjo alla snyggingar!

Hej hej hallå Emmas bloggläsare! Frida som skriver. Sitter nu i skolan jao och chillerillar! :) men puss puss läs min blogg http://Fridapalms.blogg.se">http://Fridapalms.blogg.se">http://Fridapalms.blogg.se%3C/a%3E">http://Fridapalms.blogg.se">Fridapalms.blogg.se :*


17/1 - och så var det rubrik också..

Sitter just nu i soffan och lyssnar på musik och läser bloggar, skulle igentligen till stan efter skolan men orkade verkligen inte, börjar bli riktigt lat... Men ikväll är det träning och innan dess ska jag inte göra så mycket. Skolan idag var helt okej, läser om genitik på NO´n och det är faktiskt ganska okej, ska kanske börja satsa lite mer på NO? Hur som helst så skulle jag aldrig klara av skolan utan alla underbara människor som går där, nu ska jag kolla film och lyssna på musik, ha de bäst!

16/1 - myyyyyys

Mys nuråååååååå


16/1 - ojsan

Kom på att jag skrev fel datum i förra inlägget och vet inte hur man ändrar det på iphone, hihi...


15/1 - snorig och usch

Har precis kommit hem från Anton och Ivar, ska snart äta middag tror jag och sen ladda ner någon mysig film! Förslag? Igår spelade jag ju match, förlust med 3-4 och jag spelade riktigt kasst! Sen efter det kom Anton till mig och fick mig på bättre humör, vilket behövdes!! Idag har det bra varit vanlig skola och imorgon har jag kamratstödjarmöte och träning på kvällen! Puss!


15/1 - kvar i sängen

Ligger i sängen med Olivia och Ellinor och ska snart börja fixa oss , fast nä ligger nog kvar en stund till! Idag ska jag först kolla på match och sen spela! ha det bra! Bilder från igår!


14/1 - med bästa brudarna

Sitter just nu och äter med brudarna, kvällen har bra hittills och kommer antagligen sluta underbart! Ha en bra kväll! Bilder kommer senare!

13/1 - på bussen

Sitter just nu på bussen till Ellinor, ska sova där inatt och imorgon bär det av till stan om det inte är snöstorm.. Hoppas verkligen vi kan åka in för det är massa saker jag behöver köpa! Men ha en bra kväll! Kanske bloggar hos Ellinor, puss!


13/1 - träning nu

Ska på träning snart, hoppas det går bra med tanke på gumsken... Ha en bra kväll! Puss!


13/1 - fredag idag..

Orkar inte blogga så mycket på morgonen, ha en bra dag!


12/1 - godnatt godnatt

Ligger i sängen nu och tänkte somna tidigt! Idag på idrotten fick jag en sträckning eller något liknande i gumsken, känns ju sådär... Men har inget mer att berätta ny, sov gott Sverige!


12/1 - kära snygga du

Min underbara vän ville att jag skulle skriva om henne så här kommer det!

Frida Palm är min lilla gullunge som är otroligt fin! Riktig modefluga och oftast glad.. Henne började jag lära känna i 6an tror jag och sen dess har vi hållit ihop, tack för det! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dig förutom att du är för jävla grym! Puss på dig snygging, älskar dig!


12/1 - min bara min

Har fått min kära iPhone nu så hoppas att jag kommer blogga mer nu! Idag hade jag superschoolträning och var sen med Olivia! Imorgon är det skola och sen träning! Hörs då!


12/1 - upptagen tjej

Igår var jag ju och kollade på killarnas match! De vann med 11-3 tror jag, kul match att kolla på eftersom det var mycket mål och östhammarkillarna hade lite smådamp.. Men men, jag om någon ska väl inte klaga.. Idag är det skola som vanligt, superschoolträning efter det, Olivia och jag drar till mig och sen ska jag sovaaaaaa! Ska köra en liten planering här så ni får se vad jag ska göra i veckan!

fredag - Skola, träning, sova hos Ellinor!

lördag - Stan på morgonen, tjejmiddag hos Olivia, Ellinor sover hos mig (ev. fler?)

söndag - Vakna upp med Ellinor, chilla på dagen och springa.

Förresten så kommer jag få iphone om någon vecka, ska verkligen försöka få upp mer bilder då och mobilblogga mer! Men ha en bra dag, puussss♥


11/1 - kärlek till braskamin

Sitter just nu i vardagsrummet hemma hos mig med brakaminen tänd i bakgrunden, myyys! Dessutom står det en kopp varm choklad med marschmallows framför mig! Inte bra alls, men måste få unna mig ibland! Ikväll ska jag kolla på killarnas match och imorgon ska jag och Olivia till mig och får se vad vi hittar på! Idag har jag varit i skolan, första gången i år.. Efter det tog jag bussen in till stan för att gå till tandläkaren, tänderna var bra och nu sitter jag här! Nu ska jag klä mig lite varmare och sedan bege mig mot sporthallen och en timme, ha det bra!♥


känner att jag börjar ta en hel del egobilder nu för tiden.. dags att lägga upp bilder på annat snart..

10/1 - glaaaaad tjej

JAG SKA FÅ TRÄNA INNEBANDY IDAG! Hela 4 veckor sen jag spelade sist så ni kan ju gissa om det sitter en taggad brud och skriver! Ska bli så jäklans kul! Men nu ska jag dra, ha det bäst! Det ska jag!♥


10/1 - tillfälligt

Har bytt header för tillfället, ska fixa en ny design och så när jag får tid och lust!
Olivia och Ellinor sov hos mig inatt och jag och Ellinor fixade frukost till Olivia eftersom snyggingen fyller 16 idag!
Så grattis till dig Olivia din vackra sötunge! Puss på dig! ♥


sovtröjan fortfarande......


Har ingen ny bild på dig.. Men grattis snygging!

9/1 - bilder från thailand


rayong..


kuala lumpur..


langkawi..


hua hin..

Orkar inte ladda upp massa bilder en och en, så blev lite collage på alla ställen vi var på! Puss♥

9/1 - blogglust 0%

Har aldrig tid eller lust att blogga, så förvänta er inte så mycket inlägg... Anton sov hos mig inatt och Olivia kom hit för några timmar sen! Får se hur kvällen slutar, puss♥


7/1 - fruktansvärd uppdate

Har inte direkt varit bra på att blogga när jag vart borta eller när jag kom hem... Men har inte haft tid med det! Ska försöka få upp lite bilder så småningom! Idag ska jag till hallen och kolla på Antons match, sen dra till honom tror jag! Igår var jag på gränby med olivia! Köpte skosnören, örhängen och en tröja! Ha en bra dag!♥


RSS 2.0