godnatt folket

blev en lite annorlunda kväll än jag tänkt mig. desperate housewifes gick bort och istället städade jag och dammsög rummet. vad har hänt med mig??? imorgon ska jag nog möblera om lite och kanske rensa lådorna.. får se hur det blir, beroende på humöret.. sen så sover Anton hos mig imorgon också eftersom vi börjar 12 på torsdag. nu ska jag sova och så hörs vi imorgon. förresten så köpte jag sommarens nya favoritlinne igår, synpunkter?


happy tjej

nyligen hemkommen från matchen. blev vinst med 2-1 vilket kändes jäkligt skönt. snart ska jag hoppa in i duschen och sen mysa framför desperate housewifes. ha en bra kväll!


tråkigt inlägg

skolan var okej, nu chillar jag med Anton och Olivia medans kladdkakan håller på att bli klar i ugnen, so long!


lalalallala

vaknade runt 7 och snoozade fram till halv 8 för att rusa upp och titta om mitt ansikte fortfarande är kanonrött, lyckliga vis har det röda gått ner men det är fortfarande lite kvar. men nu är det iaf bara ansiktet som är rött! idag är det skola och efter den ska jag in till stan för att köpa lite smågrejer! nu käkar jag frukost och undrar om man kan ha short idag eller om det blir kallt, ilandsproblrm här.. nu ska jag fixa klart mig, hörs sen!

gårdagens röda tjej..

dagens mindre röd tjej!!


hurtiga som fan

har precis varit ute och sprungit med Sofia, tror vi sprang 4 kilometer eller nåt sånt i denna värme, så gissa om svetten flödade... ska snart hoppa in i duschen och sen kommer Anton och vi ska dessutom fira lite Mors Dag med kladdkaka och diverse annat till! imorgon är det skola och efter den drar jag till stan med vänner! puss!


vid bryggan

ligger vid Olivias bad och mår galet. solen steker och vi ligger på bryggan med musik. vill uppmärksamma att det är mors dag idag också, så grattis mamma. jag älskar dig oändligt mycket! stort grattis till loreen också, stolt svensk! har inget mer att berätta, hörs!


vaken och mindre pigg

var trött som fan imorse och inte blev det bättre av att man har ont i halsen... idag är det som sagt skola och efter den ska jag och eventuellt lite folk ner till Olivias brygga och mysa, dock kan jag och Sofia inte stanna så länge eftersom vi har match.. ikväll sover Anton hos mig och imorgon ska jag sola och bara njuta av vädret. idag har jag på mig min nya klänning från monki, puss!


less och less

Träningen var dryg, var flum som fan i början men sen blev det sämst... Nu är jag less också på att vi ska ha match imorgon och samling 6, när det ska va skitfint väder... Suuuuuck! Hur som helst så får jag väl ta det som det kommer, nu ska jag dejta kudden iaf och imorgon kommer mitt hjärta hem, så då kanske det inte känns så tomt i bröstet längre! Godnatt!


mår som en gud

Sket i stan och drog ner till Olivias brygga istället. Doppade mig för första gången i år och solade galeeeet mycket. Så det var najs som fan. Tänkte bara meddela er om att det här är den officiellt första riktiga sommardagen! Snart drar jag på fotboll i den här värmen, puss!

 


kort sammanfattning

Gårdagen var helt okej, spelade sämst men hade kul ändå. Drog upp på stan och lämnade tillbaka ett par skor och köpte en klänning. Sen efter det tränade jag killarna för sista gången, snyft, och efter det drog jag hem och kollade på greys. Idag så ska jag till stan med Ellinor, Olivia och kanske Sofia. Ska försöka hinna hem i skaplig tid så att jag hinner sola lite också. Och imorgon kommer Anton, Frida och Josefine hem, och alla andra från Frankrike men okar inte skriva allas namn.. Taggad på livet nu asså, puss!


slagga

Ska sova inom några minuter och ladda inför skoldm imorgon, önska mig lycka till! Idag var en skön dag, ganska chill i skolan, dock tomt, och vi slutade lite tidigare.. Hinner och orkar inte blogga så mycket men följ mig på instagram, där uppdaterar jag betydligt oftare! emmahlinder @ instagram, puss och godnatt!


yeyeyy

Ska dra min till skolan om 10 minuter. Slutar halv 4 och efter det ska jag väl hem och inte göra ett piss, om ingen vill hitta på nåt. Första dagen 2012 som jag kommer ha shorts i skolan också, ha en bra dag!


ute i solen

Ligger ute i solstolen för tillfället, dock är solen i moln men den kommer väl fram så småningom. Igår så sov Anton hos mig och jag var honom hela dagen, spelade match och sen drog jag dit igen. Nu har han dragit till Paris, buhuuu..., och jag är kvar här hemma! Inte nog med att bara han åker utan han tog med en av mina bästa vänner också, saknar dig Frida!
Nu på morgonen har jag hunnit springa en runda och ätit god frukost, nu kom solen fram så vi hörs!

 


home alone

Är ensam hemma eftersom resten av familjen är i stugan. Igår så vaknade jag upp hos Olivia och gick ut och gick med henne och Sofia. Sen kom Olivia till mig och vi käkade middag. Efter det drog vi till Anton och Ivar och det slutade med att alla somnade där. Vaknade upp hos de i morse och då begav vi oss till stan. Hittade en svart basic cardigan och ilägg till skor, och självklart började jag blöda näsblod inne på hm.. Vi lunchade på cupido och drog hem, så nu är jag hemma och ska snart till Olivia för att käka middag där och sen drar vi till Anton och Ivar för att kolla på skräckfilm med de och tvillingarna Jonsson. Myyyyyyyyskväll! Puss!


hejsan roligt liv jao

Har kommit fram till att det är galet tråkigt att blogga, funderar starkt på att ta bort..
Igår tränade jag killarna och sen drog jag till Olivia och myste med henne, Sofia, Josefine, Frida och Emmy. Eftersom Josefine och Frida åker idag så tänkte vi ha en sista myskväll! Idag så tänkte jag dra ut och springa med Olivia och Sofia och får se hur det blir med fotbollsträningen... Sen ikväll drar nog jag och Olivia till Anton och Ivar, nu ska jag sluta skriva om mitt ointressanta liv! Puss!


drar till skolan

Nu drar jag till skolan och hoppas på lite sol! Efter skolan ska jag träna grabbarna och ikväll ska jag mysa med tjejerna eftersom Josefine åker till turkland imorgon, buhuuu.. Ha det bra!


i skolan

Sitter just nu i skolan med mina kära vänner. Slutar tjugo i tre tror jag men måste stanna kvar i skolan för att fixa mat till superschoolsmiddagen ikväll. Sen ikväll kanske jag ska springa med Niklas, men det återstår det att se om jag orkar. Nu ska vi sitta här och chilla i halvtimme innan nästa lektion börjar! Igår så överraskade vi Josefine i stadsparken och sen shoppades det lite. Hittade balskor och ballerinaskor, så är lagom nöjd! Bilder från dagen kommer sen eftersom jag hade med mig systemen.. Slänger in en slarvig dagens också, puss!


rubrik

Om drygt tjugo minuter ska jag dra in till stan med Josefine, fan va taggad jag ääääär! Sen efter det ska jag till Anton där det vankas sushi och filmmys, eftersom vi faktiskt har varit tillsammans i ett och ett halvt år idag! Haha, tänk va fort tiden går.. Nu ska jag fixa klart mig och dra upp till bussen! Puss!


största muppen, forever alone

Har inte haft ett skit att göra idag, har mest gått runt i huset och inte gjort någonting, bara kollat igenom massa fotoalbum. Nu har jag ändå duschat och rakat benen och grejer och nu ligger jag på golvet (?) i mitt rum och leker med Siri, hihi. Hon får mig alltid på bra humör :') haha, nej jag skoja men.. Snart kommer Anton iaf och han sover kvar här, imorgon drar jag och Josefine till stan och på kvällen sover jag hos Anton, puss på er!


hemma igen

Oj, kom på att jag inte ha ätit frukost, men jaja.. Blir en smoothie istället haha. Nu har jag städat rummet, nästan, och stora badrummet, nästan.. Haha, och nu lyssnar jag på musik och öronen njuteeeer! Nu blir det hamburgare hos familjen ahlinder, puss!


trött och ja det vettefan

Ligger hemma hos Emmy ute i lilla huset med henne och Olivia, vi däcksde ungefär halv 2 eller nåt igår efter att ha sett på lite film. Igår hade jag match där jag skadade foten och efter matchen drog jag, Olivia och Emmy till Anton och Ivar ett tag, men tillräckligt länge för att jag skulle ha hunnit somna... Haha, men snart ska vi nog in och äta frukost eller nåt och efter det ska jag hem och ta hand om min stackars fot. Ha en härlig lördag snyggingar!
Jag vill även säga grattis till min snygga vän Josefine som blir 16 bast idag, puss på dig!!


teknisk på hög nivå

Ligger nu i sängen nyduschad och är ovanligt sugen på sushi... Träningen idag var så otroligt oseriös, har inte skrattat så mycket på länge. Och sen när man kom hem kunde man i princip vrida ur vatten ur alla plagg. Nu ikväll har jag laddat ner Skype till telefonen också, Emmaahlinder heter jag där, och emmahlinder på instagram för er som har det. Nu ska jag sova och drömma om trevliga saker eftersom jag börjar med ett nationellt prov i spanska imorgon bitti... Godnatt!


precis tvättat bort sminket

Kom hem från skolan för ungefär 2 timmar sen och på den tiden har jag hunnit bestämma mig (nästan...) vad jag ska ha för sminkning på balen. Svårt som fan eftersom jag inte är så bra på det här med smink, men jag försökte iaf. Nu har jag och broder slängt in pommes och chicken nuggets i ugnen och när vi har käkat drar jag iväg till fotbollsplan, ha en trevlig kväll.

 


fan, dö

Har tappat gnistan tror jag, ser det negativa istället för att fokusera på det positiva och allt känns allmänt segt. Men det kanske det ska göra nu på slutet.. Igår så kom jag hem från skolan, där jag gjorde ett nationellt prov i spanska som jag bara skrattade åt eftersom det var så svårt, och drog sedan in till stan för att träna mina härlig grabbar. Fick skynda mig hem för att träna innebandy och sen kom jag hem vid halv 9, då jag kollade på greys anatomy, så jäklans braaaaaaaa! Nu idag så ska jag gå i skolan och efter det ska jag hem och laga mat och träna fotboll på kvällen. Men därimellan är det fritt och då ska jag kanske plocka upp på mitt rum eller nåt i den stilen om jag inte har någon att umgås med! Nu ska jag fixa klart mig, för jag börjar klockan 8 idag med ett muntligt nationellt prov i matematik, puss!


inlägg för mina fina

Jag har fått stränga order om att den här bloggen uppdateras för lite, men jag har ingen luuuuuuuuuust... Nu ligger jag i sängen och ska sova, hörs imorgon, not.. Or maybe...


morningmorning

Kom hem från Olivia runt kvart över tolv igår kväll och sen kom Anton lite spontant vid halv 1 och sov här. Nu är iaf jag vaken, vet inte riktigt med honom, hehe.. Dagen bjuder på föräldramatch och sen bowla med innebandylaget, som avslutning alltså! Nu ska jag försöka somna om och mysa med min pojke! Bild från igår!


Resultat....

Tänkte lägga ut lite bilder på håret, enjoy!


pirrigt värre

Nu sitter jag i badrummet och har köpt färg för att färga håret, drog till gränby med hela familjen och fick med mig ett skal till telefonen, en självhäftande bh och hårfärgen hem! Ska bli spännande att se resultatet! Puss! Förebild!


till min man

Har lovat min pojke att jag skulle göra ett inlägg om honom så här kommer det!

Vi blev tillsammans för ett och ett halvt år sen ungefär, den 13 november! Sen dess har det varit du och jag och vi är som gjorda för varandra! När jag ser dig så känner jag inte bara glädje och kärlek utan även alla våra minnen, dåliga som bra. Vi har gått igenom en hel del och jag är så glad att du fortfarande står vid min sida. Det är du och jag nu, precis som det ska va och jag kunde inte varit lyckligare än jag är just nu! Älskar dig Anton Gunnarsson, nu och alltid!


godmorgon mina kära

Som ni märker är mitt humör bättre nu, och jag har legat vaken i min säng ett tag nu i brist på annat. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska iaf rensa ur två lådor i garderoben och kanske bokhyllan, ska man lyxa till med en dammsugning också kanske? Det återstår att se.. Men jag ska hur som helst börja dagen med en bra frukost och sen får vi se vad jag orkar med. Ikväll drar vår familj till Olivia för att käka och kanske planera lite mer om vår resa till Egypten i höst (wihoooo)! Dessutom vill jag träna idag men får inte, hur kan det vara så att när man inte får, då vill man och när man får då vill man inte? Livets mysterium ungefär, nej nu ska jag ta mig upp ur sängen och hoppas på solsken utanför mitt fönster, puss!


bergochdalbanehumör

Rubriken säger allt! Har varit sjuk idag men mår bättre nu, ligger i soffan och håller på med telefon och är uttråkad.. Sämst att va sjuk...


trött och allergisk eller nåt

Försökte ladda upp bilderna från superschool igår, men det ville inte fungera.. Får ladda in bilderna på datan istället. Nu ligger jag i sängen och snorar, dock måste jag till skolan eftersom vi har so-prov idag och det vill jag inte missa. Efter skolan så kommer Anton hit och sen ska jag ha fotbollsträning som jag inte vill köra och inte kommer orka för att jag är så sjukt förkyld! Nu ska jag gå upp och välja kläder, puss.


the things that makes life worth living

Här har jag inte skrivit, men jag har faktiskt haft en del att göra, komma hem från Finland, hinna sola lite hehe och umgås med vänner! Nu sitter jag på bussen in till stan för att ha fys med grabbarna. Skriver kanske mer imorgon, men har ingen blogglust alls så vi får se.


RSS 2.0