This is how it is

Funderar på att ta bort bloggen, ni får kommentera eller nåt sånt om ni vill ha kvar den, bestämmer mig i slutet av veckan!


22/2 - har inte tid mer

Ska ta en tillfällig bloggpaus! Kommer tillbaka snart får vi hoppas..

21/2 - lite lagom stressad

Bussen går vid 8.53 och jag har snart packat klart och snart ätit frukost, så är bara lite stressad nu. Ska in och simma med superschoolsgänget och sen ska vi laga mat tillsammans. Sen har jag träning ikväll och efter det blir det förhoppningsvis myskväll med Olivia. Bion igår var kul, men kunde dock inte njuta av filmen så mycket på grund av irritationsmoment.. Men hur som helst, idag är jag glad! Och taggad för att använda nya bikinin. Puss!


20/2 - bekvämt i biostolen

Sitter på spegeln nu med bästa tjejerna! Ska kolla på Phuket-filmen och mysa galet! Har gått på stan med Frida, köpte ett linne, ansiktsvatten, parfym m.m. Men nu sitter jag och myser med ellinor och Olivia, de andra garvar åt nåt annat! Men snart börjar väl filmen, puss och hej! Dessutom ska jag nog köpa plaggen på de två bilderna!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2036953/images/2012/pic_190360012.jpg" class="image">


20/2 - ojdå

Skrev fel! Det blir såklart bio och middag ikväll! Haha, ojsan...


20/2 - nyvakna

Nu har jag och min kärlek vaknat upp, idag ska jag först upp på stan och sen blir det middag med brudarna! Vad kan gå snett idag? Vi ska antagligen upp och äta frukost nu eftersom min buss går 12 och jag hatar att stressa. Men ha en härlig dag! Puss.


18/2 - bildbevis


18/2 - stolt tjej!

Inlägget i morse laddades aldrig upp så det är därför det kom sent! Nu är jag hos Olivia med henne och Ellinor, jag och Olivia har varit modiga och tagit hål i öronen också! Så nu är våra öron tomatfärgade och varma! Men jag är iaf stolt över att jag gjorde det, trots min sprut och nålfobi! Men ikväll ska vi mysa och kolla på melodifestivalen! Ha en bra kväll, det ska vi!


18/2 - mysdag con mi familia

Har vaknat upp och ätit riktig helgfrukost med familjen! Ska till Olivia ikväll och innan dess har jag inget planerat! Så ska rensa garderoben och städa, sen kanske jag går ut och fotar lite eller tar ett bad! Vi får se! Älskar sånna här dagar när man bara gör det man känner för, inget planerat! Men nu ska jag klä på mig och mysa hela dagen! Puss!


17/2 - onödigt inlägg?!

Olivia kom till mig istället och nu sitter vi och pratar som skvallertanter! Men nu ska jag va social, puss!


17/2 - vårkänslor

Sitter just nu och äter en semla i min ensamhet! Träning ikväll och sen till Olivia! Puss! Snygga va?!


15/2 - kärlek till dig Olivia

Gullig kusin man har som förhör mig på mina läxor! Tack snuttan!


15/2 - detta ska inköpas snarast!


15/2 - ..

Måste bara säga att jag verkligen hatar blogg.se-appen! Man kan aldrig ladda upp bilder, vet inte varför, och det tar ett år att publicera ett vanligt inlägg utan bilder, jag skulle lätt ha hur mycket bilder som helst på bloggen om jag kunde, men det går sällan att ladda upp!
Hur som helst, jag och Josefine ligger och fml:ar oss för att vi måste gå upp tidigare än alla andra för att ha vip.. Vi har nog ganska vanlig skoldag sen och vid ett åker vi in till stan på "hälsoäventyret" får se vad det har att erbjuda! Nu ska jag komma upp ur sängen också , puss!


14/2 - helt ok bra

Hade vanliga lektioner till typ 12 och sen gick vi ner till badet, tittade när folk badade och sen gick jag och Anton till honom! Båda somnade hos Anton och sov nog en timme skulle jag tro! Haha, sen fick vi skjuts till mig! Var där en stund och sen hade jag träning! Kom hem, pluggade och bakade brownies som den perfekta dottern, nu ska jag sova, natti!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2036953/images/2012/pic_189469459.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2036953/images/2012/pic_189469459.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2036953/images/2012/pic_189469783.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2036953/images/2012/pic_189469788.jpg" class="image">


14/2 - isvaksdag

Alla hjärtans dag idag! Började dagen med att leta efter ett paket som Anton hade gömt i mitt rum! Fick en myströja som jag antagligen inte kommer kunna leva utan! Idag är det isvak, jag ska inte bada men har med kameran! Vi ses ikväll! Puss!


13/2 - kan inte ladda upp bilder!!

Har laddat ner en app där man redigerar bilder, min nya drog!


12/2 - dagen

Sitter just nu i soffan och blöder näsblod :( gårdagen var jättekul hos Anton, blödde dock näsblod då också.. Sov där och åkte skridskor med honom, Olivia och Ivar! Mysigt värre! Jag och Anton åkte till mig sen och duschade och bara var med varann! Hoppas ni har haft en bra födelsedag Anton och Ivar! Puss!


11/2 - yesyesyesyes

Har precis kommit hem från Olivia, somnade först igår och vaknade sist! Första gången med det här sällskapet! Vi hade iaf roligt igår och idag ska vi kolla på killarnas match och sen åker jag och Sofia och spelar egen match mot Storvreta! Ska bli kul som fan, trots att Wilma åkt till Mexico.. Men nu ska jag fixa klart mig och välja kläder för ikväll då det bär av mot Anton och Ivar! Ha en bra dag! Förresten är det nästan nollgradigt ute, sommarvärme nästa ju!!


Tja tja

Tjenis penis!!! Läget???? Jag mår ganska bra, känner mig lite seg efter gårdagens händelser men det ska vi inte ta upp här ;) ;) hehe...


10/2 - kareokekväll

Sitter just nu med Sofia och Olivia hos Olivia och sjunger singstar och är grymma! Ska sova här
Ikväll och spela match samt fira min älskling och hans bror! Ska försöka hinna uppdatera imorgon! Men nu ska vi ha kul!! Puss!


10/2 - orkar inte

Blev inget skrivet igår, hade inte tid.. Men uppsatsen gick okej, var bara nervös som fan! Efter skolan hade jag superschool och sen gymma jag en timme med tjejerna! Drog hem och duscha och Anton kom hit, skriver sen! Jag är trött!


8/2 - sammanfattning

Hade lite muntligt nationellt prov, det gick oväntat bra! Fasar nu över morgondagens uppsats.. Efter skolan drog jag och Olivia upp till affären och köpte godis, den åkte vi till henne och kollade på film, åt riesen, lyssna på musik och hade det mysigt! Ska somna tidigt ikväll så säger godnatt med detta inlägg! Godnatt! Snygga va?!


8/2 - och såhär ser jag ut ifag


8/2 - sovit 9 timmar, skööööönt

Just nu är jag glad, har sovit ut och idag har vi visserligen jobbigare dagen på veckan, men börjar iaf med syslöjd! Så denr inte så hemsk.. Men idag efter skolan ska jag va med Olivia och sen plugga till svenska nationella på torsdag! Puss!


7/2 - godnatt

Nationella gick faktiskt helt okej, otroligt nog! Har tränat också och det gick Inge vidare! Har verkligen tappat formen och flytet ... Men nu ska jag sova, eller snart iaf! Ny dag imorgon! Godnatt! En liten bild på mig och mitt fina hjärta kan jag ju också slänga upp, godnatt igen!


7/2 - döööö fml

Nationella idag som alla fml:ar sig om på Facebook... Trött som fan är jag också... Orkar inte.. Döö.


6/2 - världens bästa du

Haft en ganska dålig eftermiddag, lite panikångest över imorgon och har fortfarande inte gjort läxan, eller typ 5 frågor, men ska säga att jag inte förstod frågorna, hoppas Jeff förlåter mig.. Men jag ska iaf till Anton nu ikväll, behöver tänka på annat än det dåliga! Men nu ska jag fixa klart mig och sen åka dit! Ha en bra kväll!
Älskar dig!


6/2 - lalalalalalalalal

Aldrig ska jag sluta älska dig<3


6/2 - nationella...

Ska antagligen plugga svenska nu, eftersom jag har nationella imorgon och jag skulle behöva göra no-läxan också.. Tur att jag har glass i frysen så jag inte avlider eller nåt.. Men kom hem från skolan nyss iaf, hade ingen nyckel så fick låna av grannen! Men ha en bra kväll! Puss!


6/2 - panikdag

Kom precis hem från stan, hittade jeansshorts, bikini, lite presenter och lite skal till telefonen! När vi nästan var hemma i Björklinge så säger Sofia, vänta, vart är mina kassar? Så hon och jag åker tillbaka och naturligtvis så har någon tagit de... Hatar att det finns människor som bara kan ta saker de går förbi! Så är på dåligt humör nu, hoppas att ett under sker så att någon har lämnat in de eller så! Men ikväll ska jag väl plugga och sen får vi se! Ha en bättre kväll än mig.


5/2 - trötta

Olivia drog nyss härifrån så nu sitter vi i sängen och ska väl snart sova, orkar inte skriva mer utan lägger upp lite vackra bilder på oss istället! Puss och godnatt!


2/2 - godmorgon!

Vaknade för någon minut sen så ligger fortfarande kvar i sängen, skola idag, superschool och sen kanske jag ska umgås lite med min bästa pojkvän! Ska också göra en småhemlig sak, hihi... Tell you later! Men jag ska väl upp snart, fast funderar starkt på att va "sjuk" så jag kan ligga kvar, fast nä.. Jag är ju en duktig tjej! Haha nu skriver jag bara onödiga saker men vi hörs! Puss!


1/2 - trött med magont!

Trött och har gosat ned mig i soffan! Puss!


RSS 2.0