hos Anton

Efter träningen hade jag väldigt bråttom eftersom jag skulle duscha, välja kläder och fixa mig för att sedan dra till Anton. Vår familj har ätit här och kollat på hockey och jag sover kvar. Just nu sitter jag i Antons säng och kollar facebook medans han kör nåt innebandyspel på datan.. Men ska väl ladda ner någon film och somna till den.. Hörs imorgon, godnatt!
Förresten, är denna ett alternativ till balklänning? :)


innebandy


tagga träning

Ska snart packa väskan och käka nåt för att sedan åka på träning. Ska bli skönt att få springa lite och bara spela innebandy, fan va jag kommer sakna det i sommar! Skolan idag var upp och ner, glad mestadels men lite smådepp också, men måste bara säga att Olivia du gjorde min dag! Nu ska jag iaf hitta nåt och käka och jag hoppas att ni skriver lite bra frågor, seriösa är inte heller fel. Fast oseriösa är också ganska kul! Puss!


trött tjej

Har kommit hem från fotbollsträningen som bestod av mestadels passningar.. Men det var iaf kul att få röra lite på sig och känna på bollen igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova gott i min säng! Puss!


frågestund

Här kommer den! Frågestunden, så det är bara att fråga på massvis med frågor så svarar jag! Puss!

nu räcker det med magpain

Ska på fotboll ikväll för första gången i år och är sådär lagom taggad, känns som att alla ska ba: och vem är du? Men hoppas verkligen inte det blir så. Ska iaf bli kul, har ju inte kört utomhus på länge. Är lite rädd för att få ont i fötterna/knäna också men ska inte klaga. Nu ska jag bara ta reda på vart mina fotbollsskor är... Puss!

 


ska snart bege mig till skolan

Var ganska trött imorse, ville var orsaken till att jag inte gjorde något tidigt inlägg. Nu ska jag fixa mig, borsta tänder m.m. och sen dra till Josefine. Puss på er!


godnatt folket

Ska gå och lägga mig nu, ensam tyvärr, men jag har mina vackra gossedjur så ska försöka överleva natten ändå. Imorgon är det superschool träning och efter det tänkte jag ut och röra på fläsket, måste ju öva till 1500m på superschool.. Men vi hörs och syns imorgon! Puss!


trött och trött och mera trött

hela dagen har igentligen gått ganska fort om man tänker efter, slutade tidigare pga av ingen spanska och sen drog jag till Anton, åt mat, kollade film med mera med mera.. sen kom jag hem för typ en halvtimme sen och nu har jag inte gjort mycket inte, ska väl igentligen hitta på något och inte bara sitta här och dö eller nåt! det blir tidigt ikväll också, mår inte helt bra fortfarande..
förresten, vad sägs om att ha en liten frågestund, fult ord jag vet, men kommentera och säg vad ni tycker för jag vill gärna ha lite frågor om jag ska ha någon.. puss!


sitter på svenska

på svenska just nu och typ dör av hunger och trötthet.. har haft en halvbra dag, börjat få ont i magen igen... inte bra! men nu ska jag lyssna lite mer, läs sov..... efter skolan drar jag till pojken.


lite bättre bilder

har laddat hem en app som gör att kameran får självutlösare och en app
där man kan göra kollage, smart va? puss!


just idag är jag stark, just idag mår jag bra

just nu sitter jag hemma och jag vaknade ungefär en halvtimme för tidigt så jag ska cykla vid 8, behöver inte direkt stressa. ganska skönt, idag mår jag iaf bättre, eller det går med Alvedon och Ipren. efter skolan drar jag till Anton en stund och sen blir det ut och springa. kanske bloggar hos Anton, but no promeses! nu ska jag chillaaaaaaa, puss!


det går bättre nu

Är hemma nu, har varit och kollat på träning och nu sitter jag i köket forever alone.. Imorgon ska jag hur som helst gå i skolan och börja dagen med kamratstödjarmöte.. Duktigt Emma! Olivia och Anton kom som sagt hit efter skolan och vi kollade lite film och inte mycket mer, jag hann iaf duscha. Nu ska jag kolla på någon film och komma i säng tidigt! Godnatt!

 


såhär känner jag mig just nu

Är hemma från skolan idag igen och har snart kollat igenom alla HP filmer, men vad gör man inte när man ligger med världens pain i magen.. Efter skolan kommer Olivia komma hit och lite senare Anton för att få mig på bra humör, jo man känner sig ju lagom fräsch när man har legat i soffan hela dagen och så kommer de hit, men de tycker nog om mig ändå! Nej, nu blir det HP Dödsrelikerna 1 och sen bara dricka massvis med vatten. Puss!


riskudden är min bästa vän

Är hemma från skolan idag med världens magont, ligger bara i soffan med riskudden och kollar på film, just nu är det Harry Potter-maraton. Saknar dock Anton och de andra kompisarna i skolan, nu ska jag fortsätta kolla film och värma kudden för femte gången idag!


jaja

dålig uppdatering, men lagom kul att mobilblogga utan bilder.. var iaf i stan med Anton idag, köpte parfym och rakblad och köpte kläder till pojken. vi kollade på bio och myste vid ån i solen, underbar dag om du frågar mig. nu ska jag få i mig en Ipren för min stackars mage och sen hoppa i säng, godnatt!


jag drar till allians

ska dra mig till allianshallen och kolla på semifinal, puss! blogg-appen strular så
det blir inga bilder :(


vårsol <33333333333

underbar dag idag igår, slutade halv 11, tre inställda lektioner så då satte sig jag, Sofia, Josefine, olivia och Frida på en bänk i solen och mådde, käkade kladdkaka och tog vackra bilder! Efter det drog vi till Sofia och solade i några timmar så nu är man lite röd i ansiktet... matchen gick dåligt men den har jag lagt bakom mig. idag blir nog en bra dag, så länge solen skiner, bilder från igår vill inte funka att lägga upp, men det ska jag försöka fixa en annan gång!


på engelskan

sitter just nu på lektion med frida och chillar, härligt väder ute och man bara ler när man tänker på solen! idag blir det picknick som sagt med tjejerna och efter det är det match som gäller! nu ska vi va duktiga, siktar ju på mvg!


idag blir en bra dag

kommer att ha på mig ett spetslinne, fast har det bakochfram för att den är lite väl urringad, stretchiga jeans, blå bandeu och grå stickad cardigan idag, och naturligtvis min skinnjacka och halsduk! dessutom är jag osminkad! Olivia kommer hit om en halvtimme och jag är redan klar, så vad ska jag göra nu? puss!


älska våren

är påväg att möta Anton nu och sen ska vi dra hem till mig. senare ikväll ska jag ta en härlig promenad med min Olivia och mysa lite, imorgon är det skola och efter det ska jag och tjejerna ha picknick! mysigt mysigt. sen på kvällen är det slutspel och sen kollar vi på killarnas match! ni får ha en fortsatt underbar dag, det kommer jag ha!


dagens


godmorgon världen

jag är en sån här speciell tjej som bara kan sova 9 timmar på natten, så jag somnade 10 och nu vaknade jag 7, haha lite småkonstig.. idag är det skola, superschoolträning och efter det ska jag städa eller umgås med min pojke. dessutom ska det bli varmt idag så vi får se vad jag slänger på mig! puss!


nyduschad

sitter i sängen med sovtröja och funderar på att börja borsta tänderna. har lite ångest över det här med balklänninh eftersom jag har hittat en fin, som är vit, och jag vill inte ha vit. så
har ni tips på bra hemsidor/affärer med fina, (billiga...) klänningar så får ni gärna säga till! mot tandborsten'


träningsnarkomaneN

ska snart ut och springa med Angelica, köra lite 1.5 km på tid och sen öva stafetter, 200m! känner mig så duktig, hihi. ska snart byta om och fortsätta njuta av denna härliga dag, det är otroligt vad vädret kan göra med humöret!


lite saker jag vill ha en liten bild på mig

årets första piggelin!


såhär ser jag ut idag


tröttheten själv

ligger nu i sängen nyvaken, eller knappt vaken alls.. idag börjar jag dagen med syslöjd, taggad! och sen har jag lektioner till fyra, med ungefär 3 timmar spanska.. fast all spanskaundervisning kommer gå åt eftersom vi ska börja filma sakerna vi ska redovisa. efter skolan ska jag och Angelica, min trogna springkompis, ut och springa 1.5 km på tid och sen öva 200m stafett. känner att jag har blivit så hurtig på sistone, duktigt Emma! nej, nu ska jag upp ur sängen i jakt på frukost. just ja, dessa klänningar nedan tänkte jag ha på balen, alltså en av de, så berätta vad ni tycker! och vet ni någon hemsida med söta bandeuklänningar i härliga färger och eventuellt transparant tyg över som dessa så får ni mer än gärna höra av er!


tänker tillbaka i tiden = bildbomb

Sitter nu i köket med datan i knät och kollar igenom lite gamla bilder. Tänkte ladda upp en del, lite saker jag saknar och så, hihi. Men idag har jag haft träning och efter det så kom jag hem, åt banan och inget mer direkt. Här kommer bilder:


armhävningstävling mellan mig och lilla kusinen

var i stugan med mina tjejer, tog båten ut till en ö och grillade korv (som ni ser på bilden så hade vi enorm otur med vädret de dagarna vi va där, men förhoppningsvis gör vi ett andra försök i år!?)


snygga emmy i bussen påväg till gothiaaaaaa.


kim, sofia och josefine utanför ullevi där gothiainvigningen skulle äga rum.

jag och sofia utanför ullevi.

jag, sofia och johanna hade lagom kul med en heliumballong, bilden säger allt!

jag och anton hemma hos farmor och bakar pepparkakor.

liten egobild på mig på planet till langawi från kuala lumpur.

tomten och hans nissar på jet-ski i malaysia.

jag och olivia hemma hos mig innan avslutningen i åttan.

hela fotbollslaget (dock inte alla är med på bilden) på gothiainvigningen, MÄKTIGT!

jag, sofia, olivia och frida käkar middag på Tacobar.

coolaste moppen nånsin, på stranden i rayong.

jag och lilla kusinen robin tar en svängom på langawi på julaftonskvällen.

jag och kusinen olivia i en tuck-tuck hem till hotellet i Hua Hin på nyårsafton.

olivia och henrik (som antaligen inte kommer gilla att jag la upp den här bilden) på åland i somras.

fr. vänster: frida, josefine, olivia, sofia och jag innan niornas bal.

josefine och olivia på olivias brygga, när vi igentligen skulle tältat där men det slutade med att fler människor kom dit och vi gjorde omdet till en så kallad dygning, fan va roligt vi hade!

Nu har jag inte tid att ladda upp fler bilder eftersom jag ska fixa mig inför sängen och sen få en god natts sömn! Tack och godnatt!

mattelektion - check!

sitter på matten nu och jag och mina kära flickor Olivia och Frida ligger så pass mycket före så vi kan chilla resten av lektionen. idag så hänger Anton med mig hem och lagar mat och sen är det träning. går lång dag idag som innehåller ett nationellt labb-prov i kemi.. ha en bra dag! puss!


första gången man vaknade innan klockan!

men jag ligger hur som helst och funderar på vad dagen kommer bjuda på, samt vad jag ska ha på mig. det är skola idag och efter den SKA jag ut och springa, eftersom jag åt så himla mycket tårta, godis, korv, choklad m.m. igår... sen måste jag träna inför superschool också. sen gör jag nog tidig kväll och vaknar upp lika pigg imorgon. nu ska jag dock ta igen lite missad tid eftersom jag skrev ett inlägg i torsdags och sen inte har bloggat. fredag: hade skola, innebandyträning och efter den drog jag till lövstalöt för att umgås med Olivia och Ellinor. vi åt mat, snackade och snackade ännu mer. mamma och pappa kom och hämtade mig vid tio, så jag var hemma ungefär tio över tio, somnade halv elva eftersom jag hade tidig samling dagen efter! lördag: hade första samlingen 9.10 och den matchen var i mitt lag och vi vann med 7-3 tror jag mot Tierp, vilket var en otroligt skön vinst och som också leder oss till slutspel. därefter stannade vi kvar i hallen ett tag och åkte hem för att äta senare. sen hade jag, Sofia och Wilma ytterligare en match med damerna mot gottsunda som vi vann med 5-4, tack och lov! jag drog hem och duschade och Anton sov hos mig. söndag: vaknade upp med Anton, lika härligt som alltid, och drog till hallen vid kvart i tolv för att va innebandyledare åt spelare i alla åldrar. för er som inte vet vad BBK-dagen är orkar jag tyvärr inte förklara... hihi, men mitt lag kom till semi och var hur duktiga som helst! stolt! efter det drog vi till min moster eftersom hennes sambo fyllde år. åt sushi och tårta och var hemma till 9, somnade 10 och nu är jag pigg! och nu ska jag gå upp, puss!


så var det dags för rubrik

dagen har faktiskt varit bra, efter skolan drog jag till Josefine och åt tårta och sen superschool, körde löpning mest och jag med mitt dåliga självförtroende sprang inte så mycket utan kollade mest på.. men lite spring blev det trots allt. nu ligger jag i sängen och ska försöka somna vid halv 11 tänkte jag, ska nämligen upp vid 6 imorgon... så vi kanske hörs då. kvällen annars har varit sämre, dåligt humör och bara allmänt dåligt :/ blev dock bättre när mormor och morfar kom, de får mig oftast på bra humör! men hur som haver så ska jag sov nu, tack och godnatt folket!
snyggisar innan idrotten!


varm oboy sitter fint i magen just nu

Första dagen på länge utan plugg! OMG.

Drog till stan med Anton efter skolan som sagt, gick på stan fram till halv 7, Anton kom hem tomhänt medans jag kom hem med en hel del grejer, som av en händelse.. Men efter stan så drog jag hem och käkade, tog ett bad, tvättade ansiktet och ska bli en tidig kväll för mig ikväll. Mina inköp blev en brun tubhalsduk, tunna joggingleggings, vit bustier, ansiktsgel och bytte bikinin. Skulle igentligen köpt rakblad också men då sa kortet ifrån, pinsamt värre.. Men hur som helst så ska jag borsta tänderna nu och somna snart. Ha en bra kväll, puss!


tog lite bilder från diverse sidor eftersom jag är för lat för att själv ta kort!

otaggad på skolan

nu ska jag ta mig upp ur sängen, önska mig lycka till! och ni tycker säkert att dessa inlägg på morgonen är otroligt onödiga, men jag gör de för att Josefine ska ha nåt att läsa på morgonen så att hon kan komma upp ur sängen! hihi, smarta tjejer. men jag ska iaf klä på mig och fixa mig med mera och sen dra till skolan, kärlek till nationella och kortare sovmorgon..


vindruvor är som russin fast med mer vatten

Förhoppningsvis så kommer jag hem med detta imorgon eftersom jag då ska till stan med min kärlek för att igentligen leta jacka till honom, men jag ska också försöka hitta lite saker som saknas i min garderob. Nu ska jag iaf plugga lite och efter det sova gott i min mjuka säng! Puss!


galet morgontrött tjej

idag så vankas det skola och efter det är det innebandyträning! Anton kom hit igår också så jag fick pussa lite på honom. nej nu ska jag börja med att sätta mig upp i sängen och efter det vakna! puss.


springning på g


duktiga jag som förhoppningsvis får g på provet

sitter just nu och pluggar i solen! älskar att våren är här. ska iaf försöka springa efter plugget och sen så förväntar jag mig en god middag och sova ordentligt. puss!


just nu är sängen lagom varm

som rubriken säger så ligger jag i sängen nu, ensam tråkigt nog, men jag har iaf mina kära gosedjur. idag är det skola fram till tjugo i tre, och sen ska jag och Olivia gå på extra-no inför nationella på onsdag. efter skolan så ska jag plugga och kanske springa lite, vi får helt enkelt se. men nu ska jag kravla mig upp och välja lite kläder att ha på mig. ha en bra dag folket!


here we go


im on my now, new friends and new places to see

ska dra till skolan nu, superschoolsträning och springning står på schemat idag! puss.


alla vill till himmelen

sitter just nu i hallen och kollar när våra killar spelar mot Sirius! för tillfället står resultattavlan på 3-2 till Sirius så vi tjejer
får nog agera hejarklack snart! ha en bra kväll!


this is real, this is me

kläderna idag:


RSS 2.0